Alzheimer Café Amstelveen 28 maart met het thema het bureaucratisch labyrint

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Jeantien Brugma, secretaris

Gespreksleider Job van Amerongen zal 28 maart spreken met Corry Brouwer, mantelzorg makelaar bij Mantelzorg & Meer, over het bureaucratische web van de zorg.  

Als je de diagnose dementie krijgt wordt je ook geconfronteerd met de wetten en regelingen in de zorg. Helaas zijn die wetten en regelingen niet allemaal even helder en inzichtelijk. Bovendien verschuilen ze zich achter voor de leek betekenisloze afkortingen. En er komt al genoeg op je af zonder dat je je verdiept in het zorgdoolhof.  

Corry Brouwer geeft informatie en uitleg over de wetten en regelingen waar je mee te maken kan krijgen. Waar kom je voor in aanmerking? Waar heb je recht op? Hoe kan je e.e.a. aanvragen? Wat zijn de financiële gevolgen? Wie kunnen je ondersteunen?  

Uiteraard is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.  

U bent van harte welkom op donderdag 28 maart in het Zonnehuis ‘De Luwte’, Wimbledonpark 361, 1185 XJ Amstelveen, aanvang 19.30 uur, einde 21.00 uur. Zaal open vanaf 19.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden, u kunt gewoon binnenlopen. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Ga terug