Benefietconcert voor Gym3 in Amstelveen met Lange Frans


-
Locatie: Café Anno 1890, Amstelveenseweg

Er komt een benefietconcert voor sportschool Gym3. Zaterdag 16 februari treden van 19.00 uur tot middernacht onder meer de bekende rapper Lange Frans en zijn vaste zanger Michael Bryan op. 

Sportschool Gym3 werd onlangs gesloten door burgemeester Bas Eenhoorn. Aanleiding was een explosie bij de sportschool, die voor een grote ravage zorgde. Omdat nog altijd niet duidelijk is wie er achter de explosie zit, en waarom, vreesde de burgemeester voor de openbare veiligheid. 

PETITIE
Bezoekers, medewerkers, leden en andere betrokkenen van Gym3 vonden en vinden dat niet terecht en begonnen daarom een online petitie, die inmiddels al meer dan duizend keer is ondertekend. Ook rapper Lange Frans, een vaste bezoeker van de sportschool aan de Zetterij, zette zijn handtekening onder de petitie, en riep op zijn Instagram-account zijn volgers op hetzelfde te doen.

Maar daar blijft het niet bij, zo blijkt nu. Inmiddels is bekend dat er zaterdag 16 februari een benefietconcert wordt gehouden voor Gym3. Onder meer Lange Frans en zijn vaste zanger Michael Bryan zullen optreden, maar ook zangeres Marjet van den Brand (bekend van The Voice of Holland), rapper Zwarte Sjaak en zanger John West zijn van de partij.

Zaterdag 16 februari, aanvang 19.00 uur. Optredens starten om 19.30 uur.
Entree: 10 euro. Café Anno 1890, Amstelveenseweg 1124 in Amsterdam.


Ga terug