Concert De Dijk in Bostheater

t/m
-
Locatie: Amsterdamse Bostheater, De Duizendmeterweg 7

De eerste twee concerten van De Dijk in het Amsterdamse Bostheater voor komende zomer zijn al uitverkocht. Daarom heeft de populaire Nederlandse band besloten om in juni een derde concert te geven.
Het eerste concert van zaterdag 22 juni 2019 was afgelopen vrijdag binnen een uur uitverkocht. En voor het tweede optreden van zondag 23 juni waren er elf uur later ook geen kaarten meer verkrijgbaar. Daarom heeft de organisatie aan De Dijk gevraagd of ze een derde concert wilden geven in het Amsterdamse Bostheater op maandag 24 juni.

Kaartverkoop

Zanger Huub van der Lubbe en zijn bandleden hebben ja gezegd. Het derde optreden staat gepland voor maandag 24 juni en Live At Amsterdamse Bos meldt op Facebook dat de kaartverkoop voor dit concert komende vrijdag om 10.00 uur van start gaat.

De Dijk trad afgelopen zomer ook op in het bos en verkocht maar liefst drie keer het Amsterdamse Bostheater uit. Met klassiekers als ‘Ik kan het niet alleen’, ‘Als ze er niet is’, ‘Binnen zonder kloppen’ en ‘Dansen op de vulkaan’ wisten ze het hele openluchttheater aan het dansen en zingen te krijgen.


Zomerterras geopend vanaf 17:30 uur. Tijdschema volgt later.

Kosten € 35,00 excl. € 3,50 servicekosten, excl. transactie- en/of verzendkosten.

Web site: www.bostheater.nl

Adres: Amsterdamse Bostheater, De Duizendmeterweg 7, 1182 DC, Amstelveen

Ga terug