Draag je (LEGO)steentje bij in Amstelveen InZicht!


-

In het kader van de themadag ‘Amstelveen Under Construction’ en de daarbij behorende ombouw van de Amstelveenlijn kunnen kinderen op zaterdag 19 januari tussen 12.00 en 17.00 uur hun eigen LEGO-tram bouwen in de projectruimte 'Amstelveen InZicht' aan het
Stadsplein. 

Er is voor kinderen deze dag heel veel lego: er is een hele etage speciaal ingericht als LEGO-paradijs. Ook is er een LEGO-kunstenaar aanwezig die bijzondere LEGO-objecten laat zien en de kinderen begeleidt bij het maken van een eigen LEGO-bouwwerk. En voor degenen die heel erg hun best hebben gedaan, ligt er misschien nog wel een prijs in het verschiet…

Je hoeft overigens geen ouder of kind te zijn om langs te komen, iedereen is welkom! Voor ouders die liever niet met LEGO spelen is er een hapje, een drankje en meer info over de verschillende bouwprojecten in en rond Amstelveen.

Bouwexcursies Amstelveenlijn

Er zijn deze dag ook nog drie rondleidingen, zodat Amstelveners in de praktijk kunt zien wat de ombouw van de Amstelveenlijn behelst. Om 13.00, 14.00 en 15.00 uur vertrekt er een bus naar de bouwplaats Kronenburg, waar medewerkers van VITAL een toelichting geven op de ombouw van de Amstelveenlijn en de aanleg van de verdiepte kruisingen.

Reserveren noodzakelijk

Per tour zijn er 20 plaatsen beschikbaar en vooraf reserveren is noodzakelijk. Dus wees er snel bij door een mail te sturen naar inzicht@amstelveen.nl (tijdstip van gewenst vertrek er graag bij vermelden en je schoenmaat vanwege de verplichte veiligheidslaarzen). Kaartjes moeten een half uur voor aanvang opgehaald worden in Amstelveen InZicht. Ben je niet op tijd? Dan maken we iemand anders blij met je kaartje.

Door: Gemeente

Ga terug