Duurzaamnieuws

Duurzaam Amstelveen  - groener en duurzamer leven, veel Amstelveners willen het allemaal wel, maar waar start je en hoe houd je het vol in het dagelijks leven?

MijnAmstelveen volgt voor jou de lokale, regionale en landelijke ontwikkelingen over de overgang naar aardgasvrij (energietransitie), de gevolgen van de verwachte verandering van het klimaat (klimaatadaptatie) en hergebruik van grondstoffen (circulaire economie).

Ga naar mijnduurzaamamstelveen voor de laatste ontwikkelingen en nieuws. https://www.mijnduurzaamamstel...

Het ' duurzaamheidsvirus' is wijdverspreid. We willen graag mee werken aan een omgeving waar mensen handelen met respect voor mens en milieu. Sociale duurzaamheid is belangrijk voor ons aangezien dit mensen verbindt. Dat kan klein starten door bijvoorbeeld mensen uit je straat te vragen om afval mee op te ruimen. Je ontmoet nieuwe buren en straatgenoten. Achter de voordeur wonen mensen met dezelfde groene wensen en verlangens. Hoe leuk is het om nieuwe mensen te ontmoeten die nieuwe ideeën over duurzaamheid aandragen.

In de Rubriek Duurzaamheid en Natuur van MijnAmstelveen houden we de actuele ontwikkelingen en gebeurtenissen bij en zetten dit overzichtelijk bij elkaar, om je op de hoogte te houden.

Op de pagina Duurzaamheid van de gemeente Amstelveen word je geïnformeerd over Duurzaam wonen; Duurzaam bedrijf of instelling; Duurzame gemeente en Duurzame subsidies en acties.
Via de Facebookpagina Duurzaamheid Amstelveen kun je reageren op berichten en evenementen.