Informatieavond oncologische zorg

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Ziekenhuis Amstelland

De oncologen en verpleegkundigen van het oncologieteam van Ziekenhuis Amstelland nodigen u uit voor een informatieavond op woensdag 19 december a.s. om 19.30 uur.

Kanker is ingrijpend. Niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch en emotioneel. In Ziekenhuis Amstelland werkt een vast team medisch specialisten binnen de oncologie en hematologie. Zij worden daarbij ondersteund door verpleegkundig specialisten en een team oncologie verpleegkundigen die dagelijks de zorg op de afdeling garanderen. Daarnaast is er aanvullende begeleiding door Revalidatiecentrum Reade en Amstelland Fysiotherapie.

Goede oncologische zorg dichtbij huis in Ziekenhuis Amstelland.

‘Wat ik belangrijk vind, is dat patiënten hier een vast aanspreekpunt hebben tijdens de behandeling,’ vertelt oncoloog Annette van Zweeden. ‘Onze verpleegkundig specialist oncologie geeft aanvullende uitleg over een behandeling, de mogelijke bijwerkingen van medicijnen en zij is het vaste aanspreekpunt voor alle vragen over de ziekte en behandeling. Patiënten ervaren dit als vertrouwd en laagdrempelig.’

Opgeven heel graag! Via www.ziekenhuisamstelland.nl.

 

Ga terug