Wojtek Justyna TreeOh optreden in wijkcentrum de Bolder

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Henk Brinkman Stichting Tpodium

In het kader van de serie JAZZ IN DE BUURT vindt op vrijdag 11 januari 2019 van 20.00 tot 23.00 uur in centrum De Bolder te Amstelveen het concert plaats van Wojtek Justyna TreeOh. 

Het Wojtek Justyna TreeOh! vermengt de energie van jazz-funk en de kleuren en ritmes van wereldmuziek met verfrissende nieuwe klanken. Fuzzy melodielijnen worden moeiteloos gecombineerd met traditionele Afrikaanse instrumenten en alles verpulverende synthesizer-bassen.  

Met hun tweede album ‘Get That Crispy’ (wereldwijd beschikbaar vanaf 22 september 2018) hebben de musici hun creatieve compositietalenten samengebracht om te komen tot één muzikaal geheel, boordevol dansbare grooves, intrigerende harmonieën en – messcherpe – melodieën die de luisteraar bij de kladden grijpen.  

Met talloze Europese concerten, in clubs en gerenommeerde jazzfestivals als Delft Jazz Festival, State-X New Forms, het Bevrijdingsfestival (NL), Jazzmeile Thüringen, Jazzahead! (DE) en Letni Festiwal Jazzowy (PL), heeft het TreeOh! een reputatie opgebouwd als bruisende live act, geladen met dynamische solo’s, kleurrijke structuren en vlammende interacties tussen de muzikanten.  

Bezetting:

Wojtek Justyna (Polen/Nederland) - gitaar

Daniel Lottersberger (Oostenrijk) - basgitaar

Alex Bernath (Duitsland) - slagwerk

Diogo Carvalho (Portugal) – percussie, Moog synthesizer  

https://www.youtube.com/watch?v=SeDqxu5NOXw&feature=youtu.be      

De locatie: Wijkcentrum de Bolder, Groenhof 140, 1186 EX Amstelveen  

Wijkcentrum De Bolder is te bereiken met Metro 51 – halte Sportlaan.

Er is voldoende vrije parkeergelegenheid!!    

Dit ‘LIVE MUSIC EVENT’ wordt geprogrammeerd door de Stichting Tpodium: www.tpodium.net  


Ga terug