Guilty Pleasures - het vriendinnenuitje - en Scapino Ballet Rotterdam in de schouwburg

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Schouwburg Amstelveen

Dinsdag 22 januari gaan de Powervrouwen op zoek naar datgene waar ze zich voor schamen, maar ondertussen stiekem het allerlekkerst vinden, namelijk hun Guilty Pleasures. Met o.a. Peggy Vrijens, Kim Pieters en Ruben Heereveen. Woensdag 23 januari staat het Scapino Ballet Rotterdam bij de schouwburg met hun opwindende high-speed choreografische achtbaan TWOOLS.

Guilty Pleasures powered by Powervrouwen – dinsdag 22 januari

Allemaal hebben we zo onze Guilty Pleasures die volgens de smaakpolitie niet door de beugel kunnen, maar het leven stiekem een stuk vrolijker maken. Dus wat is er leuker dan een theatershow waarbij je ongegeneerd mag meezingen met liedjes van de Backstreet Boys, George Baker of operanummers als Nessun Dorma. Samen met doldwaze acts, van rolschaatsen tot hoelahoepen, maakt het deze avond tot hèt ultieme vriendinnenuitje. We eindigen met het Grote Foute Feest op het podium.

Scapino Ballet Rotterdam – TWOOLS – woensdag 23 januari – incl. Salon 19.00 uur   

TWOOLS is een choreografische achtbaan die u in hoog tempo langs verschillende werelden voert. Een opwindende voorstelling vol vaart waarin korte dansstukken, van topchoreografen en nieuw talent, elkaar non-stop opvolgen. Gedanst door dansers van wereldklasse die moeiteloos omschakelen van de ene stijl in de andere. Bij TWOOLS gaat het om originaliteit, veelzijdigheid en virtuositeit. Een must see voor dansfans en een speeddate voor beginnende dansliefhebbers.

Theateragenda 16 t/m 23 januari 2019   

Woensdag 16 januari staat Youp van ’t Hek voor de tweede dag op rij in een uitverkochte Grote Zaal. Patrick Laureij speelt zijn uitverkochte show Nederlands Hoop zowel op woensdag 16 als donderdag 17 januari. De Dutch Eagles spelen donderdag 17 januari hun show Fly Like An Eagle in de Grote Zaal. Het familiespektakel Hamlet, de familievøørstelling (8+) van Theater Rotterdam is op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 januari te zien. Het Stuffed Puppet Theatre brengt op vrijdag 18 januari Babylon op de planken. Op zaterdag 19 januari staat zanger Sjors van der Panne in de Kleine Zaal met prachtige liedjes.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.  


Ga terug