Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zet programma online

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Isabelle Wiegersma amstelveen@glurenbijdeburen.nl

Op zondag 10 februari 2019 kan er gegluurd worden in vele huiskamers in Amstelveen. Huiskamerfestival Gluren bij de Buren heeft het duizelingwekkende programma bekend gemaakt. Een recordaantal huiskamereigenaren biedt een podium aan lokale artiesten. Maar liefst 44 Amstelveners openen hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden. Met in totaal 117 optredens laat Amstelveen op zondag 10 februari zien wat ze in huis heeft.  

Op zondag 10 februari 2019 kan er door heel Amstelveen gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 44 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van zangers, cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars van 30 minuten die gratis zijn te bezoeken.   

Het programma staat online

Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl/amstelveen  

GLUREN BIJ DE BUREN

zondag 10 februari 2019

12:00 - 17:00

Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

Foto; Maarten J Eykman

www.glurenbijdeburen.nl/amstelveen

Ga terug