Huub Stapel in relatiecomedy De Waarheid en Conny Janssen Danst in Schouwburg

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Schouwburg Amstelveen

Vrijdag 15 februari is De Waarheid te zien in schouwburg Amstelveen. Een relatiecomedy over liefde, lust en ontrouw met topacteurs Huub Stapel en Johanna ter Steege. Zaterdag 16 februari danst gezelschap Conny Janssen Danst de nieuwe voorstelling BROOS. Voorafgaand aan de voorstelling komt Conny Janssen zelf meer over de voorstelling vertellen tijdens een gratis inleiding (Salon).

De Waarheid (Florian Zeller) - vrijdag 15 februari 20.00 uur – incl. Salon 19.00 uur De Waarheid is een originele relatiecomedy van Florian Zeller over liefde, lust en ontrouw van twee bevriende stellen. Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door schuldgevoelens en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met alle leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners of krabbelen ze terug? Een vermakelijke, verontrustende, must-see voorstelling. Als je denkt dat je weet wat er speelt, begint het pas echt…

Conny Janssen Danst - BROOS - zaterdag 16 februari  20.00 uur – incl. Salon 19.00 uur Na HOME (2017) en de remake van INSIDE OUT (2018) brengt Conny Janssen Danst een  sprankelende dansvoorstelling over ouderdom, jeugd, de breekbaarheid van het leven en het verglijden van de tijd. BROOS toont de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. Conny Janssen werkt opnieuw samen met muzikant Maartje Teussink, die met speciaal voor BROOS gecomponeerd werk live te horen is. Bij de Salon voorafgaand aan de voorstelling is Conny Janssen zelf aanwezig om in gesprek te gaan met dansdeskundige Jacq. Algra om te vertellen over BROOS. Zij wordt tijdens dit interview aan de tand gevoeld over haar inspiratiebronnen, de vertaling naar dans, haar manier van werken en de samenwerking met muzikant Maartje Teussink.

Theateragenda 6 februari t/m 13 februari 2019

Vrijdag 15 februari is De Waarheid te zien in schouwburg Amstelveen. Een relatiecomedy over liefde, lust en ontrouw met topacteurs Huub Stapel en Johanna ter Steege. Zaterdag 16 februari danst gezelschap Conny Janssen Danst de nieuwe voorstelling BROOS. Voorafgaand aan de voorstelling komt Conny Janssen zelf meer over de voorstelling vertellen tijdens een gratis inleiding (Salon). De Waarheid (Florian Zeller) - vrijdag 15 februari 20.00 uur – incl. Salon 19.00 uur De Waarheid is een originele relatiecomedy van Florian Zeller over liefde, lust en ontrouw van twee bevriende stellen. Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door schuldgevoelens en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met alle leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners of krabbelen ze terug? Een vermakelijke, verontrustende, must-see voorstelling. Als je denkt dat je weet wat er speelt, begint het pas echt…

Conny Janssen Danst - BROOS - zaterdag 16 februari  20.00 uur – incl.

 Salon 19.00 uur Na HOME (2017) en de remake van INSIDE OUT (2018) brengt Conny Janssen Danst een  sprankelende dansvoorstelling over ouderdom, jeugd, de breekbaarheid van het leven en het verglijden van de tijd. BROOS toont de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. Conny Janssen werkt opnieuw samen met muzikant Maartje Teussink, die met speciaal voor BROOS gecomponeerd werk live te horen is. Bij de Salon voorafgaand aan de voorstelling is Conny Janssen zelf aanwezig om in gesprek te gaan met dansdeskundige Jacq. Algra om te vertellen over BROOS. Zij wordt tijdens dit interview aan de tand gevoeld over haar inspiratiebronnen, de vertaling naar dans, haar manier van werken en de samenwerking met muzikant Maartje Teussink.

Theateragenda 6 februari t/m 13 februari 2019

Woensdag 6 februari wordt een ode aan Supertramp gebracht door de band Supertrap. Donderdag 7 februari staat in de Grote Zaal de nieuwe dansvoorstelling Backbone van Red Sky Performance en in de Kleine Zaal gitaarvirtuoos Harry Sacksioni. Het flitsende spektakel Concerto Esplosivo van de Ashton Brothers en het Noordpool Orkest staat vrijdag 8 februari voor een uitverkochte Grote Zaal.

Het bijzondere en aangrijpende toneelstuk Emma wil leven staat die dag in de Kleine Zaal. Zaterdag 9 februari kan er gelachen worden bij cabaretier Ronald Snijders en worden genoten van opera Aïda (Verdi). Voor kinderen is er zondag 10 februari Woezel & Pip en de tijdmachine (2+) en Tarzan (6+) te zien. Zondag staat de band Lui Paard in het Theatercafé in het kader van het Gluren bij de Buren festival. Cabaretier Thomas Acda staat woensdag 13 februari in de Grote Zaal met zijn show Motel.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

Ga terug