Jon van Eerd in komische musical Charley en concert Mathilde Santing

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Schouwburg Amstelveen

Woensdag 20 februari en donderdag 21 februari is Jon van Eerd, de meester van de lach, te zien in de dolkomische musical Charley in Schouwburg Amstelveen.

Zaterdag 23 februari speelt Mathilde Santing haar theaterconcert Renaissance, waarin ze haar buitengewone stem weer laat horen. Jon van Eerd in Charley –

Woensdag 20 februari en donderdag 21 februari 20.00 uur Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met komische maar ook prachtige shownummers.

Ook is er een live orkest aanwezig. Charley (Jon van Eerd) wordt gedwongen zich voor te doen als charmante tante om twee jonge stellen uit de brand te helpen. Hij komt er echter al snel achter dat vrouw zijn niet voor hem is weggelegd. Met o.a. Anne-Mieke Ruyten, Vera Mann en Laus Steenbeeke.

Mathilde Santing, theaterconcert Renaissance –

Zaterdag 23 februari 20.00 uur Haar buitengewone stem en technische beheersing geven Mathilde Santing de onschuld van een meisje van zeventien, maar heeft toch een volwassen stem met veel volume en souplesse.

Toch wilde ze een keer helemaal opnieuw beginnen. In 2017 onderging Mathilde een behandeling van Brainspottinguitvinder David Grand. Een paar dagen later merkte ze tot haar verbazing dat haar stem nog mooier was dan eerst en haar creatieve durf nog groter. Mathilde voelt zich herboren en wil dat van de daken zingen. Voor dit theaterconcert was dan ook maar één titel denkbaar: Renaissance. 

Theateragenda 13 februari t/m 20 februari 2019

Woensdag 13 februari komt Thomas Acda met zijn eerste solovoorstelling.

Op 14 februari staat Funda Müjde met Funda stelt zich aan in de Kleine Zaal en in de Grote Zaal brengt Jordan Roy een eerbetoon aan George Michael.

Op 15 februari staat De Waarheid in de Grote Zaal, toptoneel met o.a. Huub Stapel en Johanna ter Steege.

Op vrijdag 15 februari komt de internationaal gevierde Amsterdam Klezmer Band naar de schouwburg.

Op zaterdag 16 februari nodigt pianist Thijs Borsten de popzangers Kris Berry en de Ethiopische danseres Minyeshu uit voor een spectaculaire confrontatie in de Kleine Zaal en in de Grote Zaal is de inspirerende dansvoorstelling BROOS van Conny Janssen Danst te zien.

Voor de kleintjes komt Dirk Scheele op zondag 17 februari naar Amstelveen met Huis -, tuin- en keukenavonturen (2+).

De cabaretiers Arie & Silvester staan dinsdag 19 februari samen in de Grote Zaal met hun show WIE?!

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

Ga terug