Verkeersongeval aan de Sportlaan in Amstelveen

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Lifeliner-MMT

Bij een ernstig ongeval donderdagmorgen 10 januari even voor half tien zijn op de Sportlaan in Amstelveen twee personen zwaar gewond geraakt. Een 14-jarige scholier op de fiets en een 37-jarige motorscooterrijder kwamen met elkaar in botsing toen de scholier wilde oversteken.

Het ongeval vond plaats vlak voor het Amstelveens College, waardoor veel scholieren getuige waren van de aanrijding. De politie heeft in verband hiermee slachtofferhulp ingeschakeld. Een bemanningslid van de politieheli heeft overzichtsfoto’s gemaakt ten behoeve van het politieonderzoek

Meerdere ambulances en een mobiel medisch team kwamen ter plaatse. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een ambulance is door de politie naar het ziekenhuis begeleid.

Getuigenoproep
Was u getuige van deze aanrijdingen en u heeft nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Heeft u beeldmateriaal, waarop de aanrijding of de betrokken verkeersdeelnemers zijn te zien? Men kan deze uploaden via het tipformulier.

Foto: Vivian Tusveld

Ga terug