Little Ladies Morning bij de film First Kiss in Cinema Amstelveen

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Cinema Amstelveen

Zo 9 dec om 10.30 uur is er weer een Little Ladies Morning in Cinema Amstelveen met de film First Kiss. Samen je vriendinnen een leuke film kijken. De ontvangst is met een hapje en drankje en na afloop van de film gaat er een goodiebag mee naar huis.

First Kiss is een klein, maar succesvol cosmeticabedrijf gespecialiseerd in lipstick. Het bedrijf staat onder leiding van Susan (Leontine Borsato), die wordt bijgestaan door Bobby en Marlin (Marije Zuurveld en Jeroen van Holland). Susan's dochter, Roos, is een typisch meisje van haar generatie. Ze maakt vlogs en presenteert haar eigen online talkshow "Give Roos a Kiss", waarin ze met andere meiden praat over onderwerpen als jongens en verliefdheid, kortom girltalk.

De grote concurrent van First Kiss is Couleur de Paris, een cosmeticabedrijf geleid door Jeanette (Caroline De Bruijn: Goede tijden, slechte tijden) en haar dochter Germaine (Stijn Fransen: Goede tijden, slechte tijden). Jeanette is een meedogenloze zakenvrouw die First Kiss wil overnemen. Als Susan een overname weigert, zint Jeanette op wraak. Ze zal er alles aan doen om First Kiss kapot te maken. Ze schakelt de hulp in van de knappe fotograaf Yannick, die Roos zogenaamd kan helpen met het filmen van haar vlog. Roos wordt tot over haar oren verliefd op hem en het gevoel is wederzijds. Niets lijkt een relatie in de weg te staan, tot Yannick door Jeanette gedwongen wordt de nieuwe lipstick van First Kiss te saboteren. De wereld van Roos stort in. Yannick is met de noorderzon vertrokken en First Kiss dreigt failliet te gaan…

Verder in Cinema Amstelveen Ma 10 dec 19.30 uur is de filmvertoning van The Nutcracker vanuit The Royal Ballet House London te zien. Ook draaien de films Bohemian Rhapsody, The Wife, All You Need is Love, De Grinch (NL-2D) en Ralph Breaks the Internet (NL-2D).

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

Entreebewijzen zijn 24 uur per dag online te bestellen via www.cinemaamstelveen.nl.

 

Ga terug