Matt Schofield


-
Locatie: P60 amstelveen

Matt Schofield brengt vernieuwende blues naar Amstelveen
Blues gitarist neemt je mee op muzikale reis samen met The Kings Rhythm Crew

Donderdag 6 december brengt Matt Schofield zijn vernieuwende blues naar P60. De in Engeland geboren gitarist, vocalist en songwriter wordt beschouwd als één van de meest vernieuwende Britse blues artiesten van zijn generatie. Schofield mag zich dan ook samen met namen als Eric Clapton en Peter Green rekenen tot de top tien van de beste Britse bluesgitaristen ooit!

De dapperheid van Schofield heeft zijn band naar meer dan 25 landen over de hele wereld gebracht. Zijn melodische, vloeiende stijl samen met zijn gepassioneerde en emotionele liveoptredens hebben hem tot één van de meeste populaire bluesgitaristen gemaakt. Ter ere van het 15-jarig jubileum van het solodebuut van Schofield met zijn originele Orgel Trio, heeft hij de release aangekondigd van een nieuw Trio-album voor begin 2019. Op deze avond staat Schofield samen met special guests The Kings Rhythm Crew op het podium.

De avond wordt geopend door Mississippi Mud Pie: vernoemd naar een lekkernij die zijn oorsprong kent in de Mississippi Delta. Mississippi Mud Pie is ook de naam van deze Amsterdamse blues rock formatie. De bandleden zijn liefhebbers en dus ook uitvoerders van blues rockmuziek: recht uit het hart, pakkende ritmes en gemakkelijk herkenbare melodielijnen. Nummers die snel vertrouwd klinken maar die toch ook telkens weer verrassen. Waar het moeilijk bij is stil te zitten.

Donderdag 6 december // zaal open 20:00 // aanvang 20:30 // vvk €16 // zaal €18,50

Meer informatie: https://p60.nl/agenda/2241
Tickets: https://www.ticketmaster.nl/event/228981?brand=nl_P60

giovannip60.nl@gmail.com

Ga terug