Meedoen met de Inwonerpeiling 2019 Amstelveen

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Gemeente

Wat vindt u van het groen in uw buurt? Hoe denkt u over (verkeers)veiligheid, sport en cultuurvoorzieningen in de gemeente? De gemeente wil graag van inwoners horen hoe zij denken over gemeentelijke zaken. Daarom laat de gemeente een groot enquêteonderzoek (de gemeentepeiling) uitvoeren onder Amstelveners van 18 jaar en ouder. In de enquête vragen we rapportcijfers, suggesties en toelichtingen, maar ook feitelijkheden zoals het aantal bezoeken aan voorzieningen of lidmaatschap van verenigingen.

Zo’n 5.500 inwoners krijgen het verzoek om via de Amstelveense website een digitale enquête in te vullen. Als digitaal niet lukt, volgt in de tweede ronde een papieren enquête. Een steekproef uit alle (ca. 70.000) inwoners van 18 jaar of ouder bepaalt welke 5.500 inwoners worden benaderd.

Uitkomst

De gemeente zal de uitkomsten van de digitale en papieren enquêtes rapporteren aan het gemeentebestuur. Ook de geënquêteerden en alle andere inwoners worden op hoofdlijnen geïnformeerd. De gemeente dankt op voorhand alle deelnemers aan deze inwonerpeiling voor hun tijd en inzet. De inwonerpeiling helpt de gemeente beter op de wensen van inwoners in te spelen.

Ook meedoen?

Bent u niet in de steekproef terecht gekomen, maar wilt u toch meedoen? Dat kan. Stuur een email naar seno@amstelveen.nl met uw naam en de postcode van uw woonadres. Dan sturen wij u een inlogcode.

Meedoen aan onderzoek

Inwonerpeiling 2019

Welkom bij de inlogpagina “Inwonerpeiling 2019”. In de brief die u ontvangen heeft staat uw inlogcode. Met onderstaande link komt u op een beveiligde website met daarop de vragenlijst. De rest wijst zich vanzelf. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 15 april.

Inwoners die een brief hebben ontvangen kunnen deze vragenlijst invullen.

Werkt de link niet?

Kopieer onderstaande link en plak hem in uw browser.

https://www.iodc.nl/mrIWeb/mrI...

Gebruikersnaam en wachtwoord

Let op: De inlogcode is hoofdlettergevoelig.

Heeft u nog vragen?

Heeft u praktische vragen over het invullen van de enquête, dan kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bellen met de helpdesk van I&O Research, tel.: 0800- 0191.
Heeft u vragen over het verdere verloop van dit onderzoek of wilt u de uitkomsten (digitaal) ontvangen, stuur een email naar: c.a.m.mensinga@amstelveen.nl

Speeltoestel Bouwensland

Omwonenden van de speelplaats bij Bouwensland kunnen via een enquête hun keuze voor het speeltoestel kenbaar maken.

Werkt de link niet?

Kopieer onderstaande link en plak hem in uw browser.

https://gemeenteamstelveen.pre...

Let op: de ervaring leert dat deze enquête niet werkt op de Ipad 1.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Let op: De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig.  

Ga terug