Nieuwe editie coachtraject ZAAI voor startende Amstelveense ondernemers

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Gemeente

Op 4 februari a.s. gaat het nieuwe ZAAI Amstelveen coachtraject van start. ZAAI biedt startende ondernemers een professioneel coachtraject waarmee zij zich op zakelijk én persoonlijk vlak ontwikkelen om succesvol te ondernemen. Dit zes maanden durende traject bestaat uit coaching, masterclasses, inspiratiesafari’s, intervisie en individuele coaching. Het is dé manier om een professioneel netwerk in Amstelveen op te bouwen. 

Floor Gordon, wethouder Economische Zaken: “Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. Ze brengen vernieuwing. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Om de kans te vergroten dat het bedrijf succesvol wordt brengen wij deze startende ondernemers met elkaar en met ervaren ondernemers in verbinding. Daarom willen we startende bedrijven ondersteunen, zodat zij hun slagingskans kunnen vergroten.” 

Aanmelden Tot vrijdag 11 januari is het mogelijk om u aan te melden voor het traject dat in 2019 van start gaat. Let op: een aanmelding is alleen geldig indien het gehele formulier via de website van ZAAI Amstelveen is ingevuld.

De selectieprocedure Na de inschrijvingsperiode zal er een selectie van de aanmeldingen worden gemaakt.

Pitches De volgende ronde bestaat uit het geven van een pitch. De pitches zullen gehouden worden op:

Maandag 14 januari: tussen 09:00 uur en 18:00 uur

De pitch zal maximaal 15 minuten duren. U krijgt 5 minuten voor de pitch. In de overige tijd kunnen er zowel door u als het ZAAI team vragen worden gesteld en beantwoord.

Het rooster zal z.s.m. per mail bekend worden gemaakt.

Geselecteerd voor ZAAI Amstelveen? Maandag 21 januari hoort u of daadwerkelijk geselecteerd bent voor het ZAAI coach traject.

ZAAI Amstelveen 2019 Het programma start op maandag 4 februari 2019.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZAAI is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Ondernemersvereniging Amstelveen en de Rabobank Amstel en Vecht.

Meer informatie over ZAAI en wijze van aanmelden kunt u vinden op www.zaaiamstelveen.nl.

Bij vragen kunt u contact opnemen via info@zaaiamstelveen.nl

Ga terug