Algemeen

Winter Village Stadshart 3e editie start 7 december

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: WInter Village

Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen wordt de komende vier weken lang omgetoverd tot een winterwonderland. Er zijn 40 gezellige kerstmarktchalets, een divers aanbod aan ambachtelijke feestdagencadeaus, een lekkernijenplein met echte Duitse Schirmbar Carrousel, winterklassiekers als glühwein en chocolademelk én de bekende schaatsbaan met entertainment on ice, zoals discoschaatsen en schaatslessen voor de allerkleinsten. 

Op zaterdag 8 december 2018 om 13.30 uur opent Winter Village officieel haar spreekwoordelijke deuren met optredens van onder andere Monique Smit en Justin de Mari en Julia van Helvoirt, bekend van het tv-programma House of Talent. Ook zullen de jonge kunstschaatstalenten van KVM on Ice een spectaculaire demonstratie op het ijs geven. 

De kerstmarkt is van vrijdag 7 december tot en met zondag 30 december dagelijks gepend van 12.00 tot 20.00 uur. 

De schaatsbaan is tot en met zondag 6 januari het bruisende middelpunt van alle activiteiten. Schaatsers van alle leeftijden en niveaus zijn welkom. Zo worden er schaatslessen gegeven, zijn er speciale schaatsmomenten voor de allerkleinsten op dinsdagochtend tussen 9.00 uur en 11.00 uur en gaan de ijzers van de vloer bij het discoschaatsen. 

IJsprinsessen Anna en Elsa brengen de Winter Village traditiegetrouw ook weer een bezoekje op zondag 23 december vanaf 14.00 uur (gratis entree). 

Ook brengen de Minions dit jaar een bezoek op zaterdag 5 januari om 14.00 uur (gratis entree). Op zondag 6 januari vindt vanaf 12.00 uur het afsluitingsfeest plaats van Winter Village Amstelveen. 

De entree voor de schaatsbaan bedraagt 7 euro per persoon (voor de duur van 2 uur). Schaatshuur is gratis.

Voor meer informatie http://www.wintervillageamstelveen.nl/ of https://www.stadshartamstelveen.nl.

Foto: winter village

Ga terug