Nominaties voor Sportvereniging van het jaar 2018 zijn bekend

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Amstelveensport

Dit jaar hebben 6 verenigingen zich aangemeld voor de verkiezing van Sportvereniging van het jaar 2018. Deze verenigingen te weten; de Amstelveense Rugby Club ARC, Atletiekvereniging Startbaan, Badmintonvereniging Van Zijderveld, Chung Do Kwan / Stichting Special Needs, Voetbalvereniging Roda ’23 en de tafeltennisvereniging Amstelveen, hebben ieder een indrukwekkende aanbeveling van hun vereniging geschreven.

De jury motivatie
De jury bestaat uit de raadsleden Jacqueline Höcker, Wil Roode, Sandra van Engelen, Suzanne Piet en Victor Frequin, beleidsmedewerker sport Tjipke Bokma en voorzitter Heleen van Ketwich Verschuur, directeur AmstelveenSport.

De jury geeft aan dat zij onder de indruk is van de inzending van iedere afzonderlijke vereniging. De keuze was moeilijk, maar wel unaniem. Over de genomineerde verenigingen zegt de jury dat deze zonder uitzondering een grote bijdrage geleverd hebben aan Amstelveen. Deze verenigingen hebben binnen en buiten hun kaders bewogen, invulling gegeven aan samenwerking, acceptatie en gemeenschapszin en maatschappelijke betrokkenheid getoond.

De genomineerden
Genomineerd zijn (in alfabetische volgorde):

  • Amstelveense Rugby Club (ARC)
  • Chung Do Kwan / Stichting Special Needs
  • Voetbalvereniging Roda ‘23

De winnaar
Tijdens het Amstelveens Sportgala op 25 januari wordt bekend gemaakt welke vereniging zich “Sportvereniging van het jaar 2018” mag noemen en de wisselbeker en de cheque van €2.500,00 in ontvangst mag nemen. Het Sportgala is alleen op uitnodiging te bezoeken.

Ga terug