SBS6 Kerstparade Amstelveen trekt duizenden bezoekers

Gepubliceerd:
Laatste update:

Het is druk in het Stadshart. Vandaag is Stadshart Amstelveen aan de beurt om het jaarlijks terugkerende kerstfestijn te organiseren. Veel mensen hadden zich al vroegtijdig verzameld bij het Buitenplein bij de Stadstuinen, waar de praalwagens stonden opgesteld.
De parade van 15 paraalwagens vertrok om 17.00 uur vanaf het Handelsplein, langs de Meander naar het Stadsplein (Winter Village). Hierna reed de stoet door de Rembrandtweg en de Groen van Prinstererlaan.

Er stonden langs de hele route dikke rijen toeschouwers om de kleurrijke, verlichte stoet vol kerstvertier te bekijken en vooral te fotograferen.

De SBS6 Kerstparade trok vele duizenden mensen uit Amstelveen en omringende gemeenten. Er was langs de route sprake van een gemoedelijke en gezellige sfeer.

Op de afritten van de A9 stonden voor en na het festijn files. De organisatie heeft via borden ervoor gezorgd dat er ook geparkeerd kan worden in het oude en nieuwe KPMG-gebouw.

De gemeente schrijft op twitter:

Het was gezellig bij de Kerstparade. Leuk dat u Amstelveen bezocht. De winkels zijn nog tot 21.00 uur open. Het Winter Village op het Stadsplein is ook nog open. Goede reis terug! En hopelijk tot ziens.

23/12: Zie hier de uitgebreide rapportage op Amstelveenweb.com. Stefan Toth heeft tijdens de SBS6 parade prachtige foto's gemaakt.

Ga terug