Vrienden van MijnAmstelveen

Amstelveen - Om het bestaan van Stichting Mijn Amstelveen te waarborgen is het belangrijk om fondsen te werven bij potentiële begunstigers. Hierdoor kunnen kosten van de website, onkosten van vrijwilligers, aanschaf apparatuur, nieuwsbrieven, posters en flyers, presentaties en vergaderingen worden betaald.  Mijn Amstelveen wordt met veel passie gemaakt door een klein team vrijwilligers. We werken kostenbesparend en hebben een klein budget. Alles draait om creativiteit. Mijn Amstelveen is afhankelijk van donaties van sponsoren en giften van bewoners.

Sponsors van de website worden op de homepagina via een banner zichtbaar gemaakt. Stichting Mijn Amstelveen heeft geen winstoogmerk.

Stichting Mijn Amstelveen is door de fiscus aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wilt u zich aanmelden als sponsor dan nodigen wij u uit contact op te nemen met penningmeester Kees Willems. Hij is bereikbaar via keeswillems@act-local.demon.nl of 06 - 48551173.

Uw donatie – groot of klein – is van harte welkom op NL 72 RABO 0173616828 t.n.v. Stichting Mijn Amstelveen. Giften aan Mijn Amstelveen zijn, vanwege de Anbi status, fiscaal aftrekbaar.

Sponsors in 2021