Sport

Nomineer uw sportvereniging voor “Sportvereniging van het jaar 2018”

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Sportbedrijf

Elk jaar stelt de gemeente Amstelveen een geldbedrag ter beschikking voor de “Sportvereniging van het jaar in Amstelveen”. Dit jaar wordt de verenigingsprijs uitgereikt door burgemeester Bas Eenhoorn op vrijdag 25 januari 2019 in het Keizer Karel College in Amstelveen.

De jury

De jury bestaat uit de directeur van het Sportbedrijf, de beleidsmedewerker sport en de (sportwoordvoerders van) de politieke partijen in Amstelveen. Zij bepalen uit alle binnengekomen nominaties de drie beste nominaties en de winnaar.

Nomineren

Iedere inwoner van Amstelveen kan een Amstelveense sportvereniging nomineren voor deze prijs. Wij nodigen u daarom uit om uw sportvereniging te nomineren. U kunt uw nominatie met de antwoorden op onderstaande vragen voor 1 december sturen naar info@sportbedrijfamstelveen.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Motivatie

De jury vraagt u, in uw motivatie, antwoord te geven op de volgende vragen:

  • Heeft uw vereniging aandacht voor (groepen) jongeren, senioren (55+), vrijwilligers en/of mensen met een handicap?

  • Levert uw vereniging een bijdrage aan bevordering van samenwerking, integratie en/of gemeenschapszin in onze samenleving?

  • Heeft uw vereniging het afgelopen jaar speciale evenementen georganiseerd?

  • Hebben leden van uw vereniging het afgelopen jaar uitzonderlijke sportieve prestaties laten zien?

  • Heeft uw vereniging deelgenomen aan samenwerkingsprojecten waarin school en/of de buurt centraal staan?

  • Heeft uw vereniging aandacht voor talentontwikkeling?

  • Heeft uw vereniging aandacht voor innovaties en/of past uw vereniging vernieuwende inzichten toe binnen de vereniging?

  • Heeft uw vereniging een in het oog springende toekomstvisie?

  • Heeft uw vereniging een groeiend aantal Amstelveners aan het sporten/bewegen gekregen?

  • Heeft uw vereniging in 2018 nog andere successen behaald die in aanmerking genomen moeten worden?

 Bekendmaking genomineerden

In december wordt bekend gemaakt welke drie verenigingen kanshebbers zijn voor de prijs. Op het Amstelveens Sportgala zal burgemeester Bas Eenhoorn de winnaar bekend maken.

Amstelveens Sportgala

Tijdens het gala worden de sportkampioenen van 2018 gehuldigd, wordt bekend gemaakt welke vereniging zich Amstelveense sportvereniging van het jaar mag noemen en wie de Rabobank Stimuleringsprijzen voor jong talent zal winnen. Tevens wordt de sportvrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Het gala is alleen op uitnodiging te bezoeken.

Ga terug