Tribute Pink Floyd is terug in Amstelveen

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: P60 team

De originele Pink Floyd songs zoals je ze nog nooit gehoord hebt! Na hun memorabele show van vorig jaar is het collectief OneOfTheseDays terug in P60. Op zaterdag 26 januari keert de band terug met het programma 'Radio 2OTD fm PINK FLOYD Road Show'.  

Deze show is meer dan zomaar een optreden. Het gaat om een verhaal en muziek, met Pink Floyd als stralende middelpunt. Een DJ -Live radio studio “2OTD fm” en Pink Floyd Tribute band OneOfTheseDays; samen een ervaring om te delen en vooral niet snel te vergeten. Met ingrediënten als quadrafonisch geluid, licht, effecten en exclusieve videobeelden.

De band speelt de bekende klassiekers in de originele uitvoering met verassend beeldmateriaal. De tribute staat garant voor een beleving van Pink Floyd op een eigenzinnige manier. Kortom, de originele Pink Floyd songs zoals je ze nog nooit hebt gehoord, gezien of ervaren.  

Eind 2017 heeft OneOfTheseDays de hoge verwachtingen waargemaakt door middel van een zeer indrukwekkende show, wat ongetwijfeld veel Pink Floyd fans niet vergeten zijn. Nu is de band terug in hét poppodium van Amstelveen om wederom voor een groot spektakel te zorgen. 

Zaterdag 26 januari // zaal open 20:00 // aanvang 20:45 // vvk €15 // zaal €17,50 

Meer informatie: https://p60.nl/agenda/2252

Tickets: https://www.ticketmaster.nl/event/230147?brand=nl_p60

Ga terug