TEDxAmstelveen


-
Locatie: chouwburg Amstelveen

De organisatie van TEDxAmstelveen heeft de sprekers aangekondigd voor de tweede editie van het evenement. De line-up bevat onder meer wetenschappers, medici, ontdekkingsreizigers en wereldverbeteraars.
De eerste editie van TEDxAmstelveen was binnen drie dagen uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling voor dit evenement heeft de organisatie eerder al bekend gemaakt dat er een nog groter evenement zou worden georganiseerd.  

Dromen

Tijdens de tweede editie van TEDxAmstelveen vertellen sprekers verhalen die, in lijn met TED.com, ‘Ideas Worth Spreading’ zullen zijn. Het programma bestaat uit tien unieke TEDxTalks. TEDxAmstelveen meldt op zijn website dat de verhalen een gevarieerd perspectief geven over het leven, de toekomst en het vermogen om te kunnen veranderen.

De verhalen moeten naadloos aansluiten op het nieuwe thema ‘Once Upon a Time’ en gaan over dromen die werkelijkheid worden en tijden die veranderen. Het is de bedoeling dat de TEDxTalks lessen uit het verleden bevatten, uitdagingen van nu bieden en ook gaan over een toekomst waarin niets onmogelijk is. TEDxAmstelveen is zoveel mogelijk een podium voor sprekers uit de regio en daarom zijn vijf van de sprekers uit Amstelveen afkomstig.

Bedrijven

Twee van de sprekers zijn praktiserend internist en ondernemer Sabine Pindeo en samenbrenger en ras-optimist Margo Rijerkerk. Ook Spreker en Wellbeing expert Tijs Koedam, trainer bij Young Impact Nissrine Aissati, Initiator Hilde Latour, Directeur winkelcentrum onderzoek Hans van Tellingen, symbolisch therapeut Karen Hamaker-Zondag, filosofisch psycholoog Karen Walthuis, sociaal ondernemer Niels van Buren en kindbehartiger Marieke Lips zullen spreken tijdens het evenement.

De tweede editie van TEDx Amstelveen vindt plaats op zondag 14 april 2019 in Schouwburg Amstelveen. Bedrijven die zich willen verbinden aan het evenement kunnen een mailtje sturen naar hallo@tedxamstelveen.nl.

Volg @TEDxAmstelveen op Facebook, Instagram en LinkedIn om niets te missen over sprekers, kaartverkoop en ander nieuws.

Ga terug