Muzikale cabaretvoorstelling 'Zinloos Zuchten' in Cultuurcentrum Griffioen

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Kik Productions

Verlangen is verrukkelijk. Je kan er je hele leven druk mee zijn. Met wat nog komen gaat, met wat ooit was... Je zou bijna vergeten dat er nu ook nog van alles moet gebeuren. Hoe krijg je het voor elkaar: liefde, lef, lessen, lust, levensdoelen. En het liefst een beetje snel. Wat als je blijft hangen in het eeuwige verlangen? Wat is het juiste moment om daaruit te breken? Kun je de werkelijkheid aan?

In haar nieuwe voorstelling verkent zangeres/cabaretière /liedschrijfster Mylou Frencken het zoetzure sentiment van de saudade (melancholie). Ze neemt haar publiek mee naar Lissabon en Rio de Janeiro, maar ook naar de studeerkamer van haar vader waar zij al op jonge leeftijd luisterde naar zangers en zangeressen zoals Caetano Veloso en Elis Regina. Daar begon het genieten van vergeefs verlangen. Met haar tedere liedjes, ontroerende verhalen en haar humoristische zelf brengt Mylou Frencken het ongrijpbare geluk binnen handbereik.

Zinloos Zuchten is te zien op 20 december 2018 om 20:30 uur in Cultuurcentrum Griffioen te Amstelveen. De hele speellijst is hier te vinden. Mylou Frencken is ook te volgen op Facebook. Adres: Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen

Ga terug