Vrijwilligerswerk NLDoet 15 en 16 maart 2019

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Amstelveenvoorelkaar

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 wordt het weer druk in vrijwilligersland tijdens NL Doet. Dé twee dagen in het jaar om mensen kennis te laten maken met jouw organisatie door mooie klussen aan te bieden.

Heb je een klus voor één of meerdere mensen op één of beide dagen in maart? Meld deze dan aan vanaf 1 november 2018 tot 31 januari 2019 op de website van NL Doet en maak kans op een bijdrage in de kosten van maximaal € 400,--. Kijk voor de voorwaarden op www.nldoet.nl.

Via de link https://www.nldoet.nl/download... krijg je ook allerlei tips en draaiboeken om er een geslaagd NL Doet van te maken. Hier vind je ook het logo en diverse posters.

Heb je hierna nog geen idee wat voor klus jouw organisatie aan zou kunnen bieden? Neem dan contact op met de medewerker van Amstelveen én Aalsmeervoorelkaar, Harmke Visser, 020 6413333 om samen te kijken wat er voor jouw organisatie mogelijk is. Je kan haar ook mailen op: hvisser@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl

Ik hoop je te zien met een klus op de site www.nldoet.nl of je aan de telefoon te krijgen om samen een klus te bedenken.

Mocht je een klus plaatsen dan zal Amstelveenvoorelkaar/Aalsmeervoorelkaar deze ook laten plaatsen in de plaatselijke pers vanaf medio februari.

Ga terug