Winterwonderland in De Meerkamp

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Sportbedrijf Amstelveen

In de kerstvakantie van 24 december 2018 – 6 januari 2019 is er van alles te beleven in de Meerkamp. Wilt u er echt even uit met de kinderen? Even actief bezig zijn na al dat zitten? Kom dan leven lekker met de familie genieten in het warme water van De Meerkamp.

Sport en spel

Op woensdag en vrijdag van 13.00 – 16.00 uur organiseert het sport en spelteam leuke activiteiten. Op vrijdag 28 december is er ‘sneeuwballenloop’, op woensdag 2 januari is er ‘glij pret’ en op vrijdag 4 januari kun je oefenen met ‘wakzwemmen’!

Zoek de gouden bal

Op weekdagen in de kerstvakantie wordt er een gouden bal verstopt. Degene die de gouden bal vindt, wint een leuke prijs. Wie is de grootste speurneus en gaat met die prijs naar huis?

Winterdisco

De kerstvakantie wordt op zaterdag 5 januari afgesloten met een feestelijke winterdisco voor kinderen van 6-13 jaar. De disco is van 18.45 - 20.45 uur en kost € 7,20 (een volwassen begeleider mag gratis mee).

Wil je je feestje vieren tijdens het discozwemmen? Dat kan! Sportcafé De Meerkamp heeft een aantrekkelijk arrangement met eten, drinken en ijs in combinatie met de entree voor het discozwemmen. Kijk op http://www.sportcafedemeerkamp... voor meer informatie.

Openingstijden kerstvakantie

Op eerste en tweede kerstdag en op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Het zwembad is op de andere dagen geopend voor recreatiezwemmen. Kijkt u op www.meerkamp.nl/openingstijden... voor de actuele openingstijden?

Ga terug