DeBroekriem organiseert workshop 'Netwerken'

Gepubliceerd:
Laatste update:

Auteur: Michelle van der Meer
Stuur een mail

Op donderdag 26 februari vertelt netwerk-liefhebber Martine Cornet hoe werkzoekenden met meer vertrouwen kunnen netwerken. De workshop voor werkzoekenden wordt georganiseerd door Michelle van der Meer, eventmanager bij DeBroekriem.

De workshop 'Netwerken' vindt plaats op donderdag 26 februari 2019 van 10.30 tot 12.30 uur in de Serre zaal bij bowlingcentrum De Kegel op Bovenkerkerweg 81 te Amstelveen. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/netwerken-11/.

Netwerken
In deze workshop leert Martine de deelnemers om met meer plezier en zelfvertrouwen te netwerken. Of het nu gaat om koffiegesprekken of om netwerkbijeenkomsten. Ook komt aan bod hoe de deelnemers LinkedIn kunnen inzetten om veel persoonlijker online te netwerken.

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Ga terug