Nieuws


Nieuws van en voor Amstelveners: herkenbaar en verrassend! De redactie plaatst dagelijks nieuws uit Amstelveen en omgeving, persberichten van de afdeling communicatie van de gemeente Amstelveen. De Amstelveense culturele instellingen houden ons op de hoogte van optredens en uitvoeringen die er toe doen. Welzijnsinstelling Participe stuurt periodiek een overzicht van activiteiten uit de buurt- en wijkcentra in Amstelveen. De redactie van MijnAmstelveen volgt (bekende) personen die zich in Amstelveen vestigen en door hun activiteiten in de schijnwerpers staan: Carice van Houten en Sven Kramer worden bijvoorbeeld via een pagina gevolgd met leuke update highlight nieuwtje.

Gemeente Amstelveen en Provincie Noord-Holland en Rijksoverheid nodigen haar inwoners uit om mee te denken en te praten over een duurzaamheidsprojecten en activiteiten. Om dit te stimuleren en te activeren plaatst Mijn Amstelveen prominente en actuele duurzame (kringloop) initiatieven in Amstelveen, van de Provincie NH en vernieuwende projecten in Nederland.

UitAgenda Amstelveen
Ben je opzoek naar een overzicht met kleinschalige evenementen in de Amstelveense wijken en buurten zoals bijv. informatiebijeenkomsten en activiteiten in de Buurtkamer  en wijkcentra kijk dan op de UitAgenda Amstelveen, met boordevol tips over (buurt- en wijk) events, uitgaan en vertier. Voor een overzicht 'Actief en Cultureel of Culinair genieten' in Amstelveen ga dan naar de website van Visit Amstelveen

Amstelveens Nieuws gebracht door vrijwilligers, voor jou!

Op de Facebookpagina MijnAmstelveen plaatsen wij dagelijks een items die wij willen delen. 


GA DOOR NAAR REDACTIE MIJN AMSTELVEEN