MijnAmstelveen Nieuwsplatform


Herkenbaar en aanspreekbaar blijven is belangrijk voor het burgerinitiatief MijnAmstelveen. Dagelijks ontvangt de redactie nieuws uit 14 wijken in Amstelveen, persberichten van de afdeling communicatie van de gemeente Amstelveen. De Amstelveense culturele instellingen houden ons op de hoogte van optredens en uitvoeringen die er toe doen. Welzijnsinstelling Participe stuurt periodiek een overzicht van activiteiten uit de buurt- en wijkcentra in Amstelveen.

Gemeente Amstelveen en Provincie Noord-Holland nodigen haar inwoners uit om mee te denken en te praten over een duurzaamheidsprojecten en activiteiten. Om dit te stimuleren en te activeren plaatst Mijn Amstelveen sinds 1 januari 2020 prominent actuele duurzame (kringloop) initiatieven in Amstelveen, van de Provincie NH en vernieuwende projecten in Nederland.

UitAgenda Amstelveen
Ben je opzoek naar een overzicht met de (kleinschaligere) evenementen in de Amstelveense wijken en buurten zoals bijv. informatiebijeenkomsten en wijkactiviteiten kijk dan op de UitAgenda Amstelveen, met boordevol tips over (buurt- en wijk) events, uitgaan en vertier. Voor een overzicht 'Actief en Cultureel of Culinair genieten' in Amstelveen ga dan naar de website van Visit Amstelveen

Amstelveens Nieuws gebracht door vrijwilligers, voor jou!

Op de Facebookpagina MijnAmstelveen plaatsen wij dagelijks een item dat wij willen delen. 


GA DOOR NAAR REDACTIE MIJN AMSTELVEEN